|
American Bulldog Klub Beograd Forum ljubitelja Americkih Buldoga
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
ABULL

Pridružio: 08 Dec 2008 Poruke: 615 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Ned Okt 25, 2009 10:40 am Naslov: |
|
|
Mislim.....strasno...  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ABULL

|
Poslao: Pon Mar 08, 2010 11:52 pm Naslov: |
|
|
E iz večerašnje šetnje smo se vratili sa tri roze buldoga i crnim Vitom...Bagira, Vana i Ozi su bili ofarbanli po celom telu, dok smo kući i Vita prebrisali peškirom , koji je bio takođe crven od krvi...
Naime Ana i Ja smo ih izveli na jednu livadu gde često dolazimo, ali ovog puta se sa gornje strane pojavio čopor pasa koji je zalajao na njih puštene, i Bagira prva, Ozi i Vito odmah za njom i Vana na kraju otrčaše u taj deo livade i počelo je ''sranje''...
Dok smo stigli Ana i ja da ih stignemo, tandem od njih četvoro je rasterao sve, ali su se podelili po dvoje na po jednog psa koje su počeli da ljudski delju...
Kako sam skidao jednog po jednog od ovih naših sada slobodno mogu reći zlikovaca, i dodavao ih Ani, tako ih je Ana koja je ostajala bez snage, ispuštala iz ruku, i tako sve u krug...jedno 10-15 min minimum...Taman na kraju kada smo uspeli da ih obuzdamo sve, Bagira mi se opet otrgne iz ruke i sve iz početka...
TEK KADA SMO STIGLI KUĆAMA VIDELI SMO DA IMAMO ROZE BULLDOGE...
Ne znam da li je Ana slikala , ali ja jesam Bagu pre nego što smo je oprali...Svo četvoro imaju od bliskog susreta sa čoporom po neki sitan detaljčić na sebi, ali ne znam kako su prošla ona dva ..pa povelika koje smo spasli bukvalno iživljavanja i čerečenja!!
Postaviću sutra neku sliku...  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ABULL

|
Poslao: Uto Mar 09, 2010 4:59 pm Naslov: |
|
|
Evo malo slika....
ulazak u kuću...obratite pažnju na peškir na drugoj fotki..
...naravno malo osveženja...
ovde sam tek sada video da je Bagira skroz roze boje...
..posle čišćenja...konačno opet bela...
posle klope, malo samo čišćenje...
a vidite kretena kako spava...
Eto malo novih slika od Bagire !!!  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mao's Snow Kingdom Site Admin

Pridružio: 29 Dec 2007 Poruke: 1984 Lokacija: Moskva
|
Poslao: Uto Mar 09, 2010 7:10 pm Naslov: |
|
|
lepo izgledaju... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
dilandog
Pridružio: 28 Feb 2009 Poruke: 177
|
Poslao: Sre Mar 10, 2010 2:23 am Naslov: |
|
|
iskusno ,iskusno  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Drezik

Pridružio: 08 Mar 2009 Poruke: 180 Lokacija: Subotica
|
Poslao: Sre Mar 10, 2010 12:36 pm Naslov: |
|
|
Veselo je bilo nema sta ,ali zato ima stila sto se tice spavanja  _________________ hi stinky ! long time no smell
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
mijat

Pridružio: 14 Mar 2008 Poruke: 332 Lokacija: Temerin
|
Poslao: Sre Mar 10, 2010 12:47 pm Naslov: |
|
|
Heheheheh,eeeee to su oni pikantni momenti,kojih se svi lepoooooo prisecamo kad dodje vreme za to  _________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|