American Bulldog Klub Beograd forum American Bulldog Klub Beograd
Forum ljubitelja Americkih Buldoga

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

ISTINA koja mora da se cuje !!!!!!!
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    American Bulldog Klub Beograd forum -> AB
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
dilandog

Pridružio: 28 Feb 2009

PorukaPoslao: Sre Jan 06, 2010 11:29 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

samo ljudi postoji problem ..taj chovek nije samo sumnjivim psima (da se niko ne uvredi ) izdavao papire,ima tu i dobrih pasa .E sad shta sa njima u nekoj blizoj buducnosti,reizdavanje papira uz validnu proveru ili ......
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mijat

Pridružio: 14 Mar 2008

PorukaPoslao: Sre Jan 06, 2010 2:44 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pa da nastavim svoju pricu koju sam rekao da cu danas nastaviti.E ovako,danas sam bio na zakazanom sastanku sa predsednikom KSS Vojvodine,gospodinom Sinisom Sancaninom 021457619 ,reci cu vam za pocetak ovako,da je razgovor bio vrlo konstruktivan Exclamation Exclamation Exclamation.Sinisi sam izneo sav kompromitujuci materijal(a imam ga jako mnogo sve u svemu nekih otprilike 100 strana u wordu Shocked Shocked Shocked ) i naravno kompletan tekst koji je izasao na ovom forumu,a vezan za doticnu sekciju registrovanu pri KD Novi Sad(moram da naglasim da sam poneo naravno papir koji izdaje A.L. i rodovnike iz svetski priznatih asocijacija-Sinisa cim je video rodovnik ABANSA rekao je da to kako taj rodovnik izgleda ne sme ni slucajno biti tako jer ima gomilu nepravilnosti,a da ne pricam o onom logou KDNS koji mu stoji u donjem desnom uglu koji takodje ne sme uopste da stoji na tom papiru).Mogu vam samo reci da su ljudi u neverici sedeli posle svega sto su videli i svega sto su culi,naravno da su zadrzali sav materijal jer ce price oko svega toga biti jos Exclamation Exclamation Exclamation KSS Vojvodine se citiram "potpuno ogradjuje" od cele te price(oni zele i javno da se izjasne povodom svega toga Exclamation Exclamation Exclamation ) jer to sto prica A.L. uopste nije istina i na kraju krajeva kaznjivo je zakonom.Sekcija ABANS vise nece biti clan KD Novi Sad,a dali je A.L. registrovao nekakvu asocijaciju to oni ne znaju,mora se proveriti u sudu i u supu,ako jeste registrovana asocijacija,A.L.ce biti krivicno gonjen,jer je u pitanju krivicno delo (Tango je bio potpuno u pravu u svom textu) Exclamation Exclamation Exclamation Sto se tice dela tekstova u kojima doticni prica kako on licno iz svog dzepa finansira KSS i da trecinu "clanarina" daje KSS,KS Vojvodine ce mu traziti retroaktivno da im se plati ta trecina o kojoj A.L. javno prica na sav glas Exclamation Exclamation Exclamation Sve u svemu ovo je jos jedan ogroman dokaz o kakvoj se tu igri radilo i sa kakvim prevarantom smo svi zajedno imali direktno ili indirektno posla,a sa kakvim se lazima doticni bavio vise ne vredi ni da se spominje,toliko o njegovom bitisanju na ovim prostorima i njegovim prevarama,mislim da se definitvno svemu tome staje na kraj,a ovaj danasnji razgovor je jos jedan dokaz u korist cele ove price koju smo svi zajedno pricali vec dugo,dugo.Zivo me zanima kako ce sad da nazove to sto ima na svom kompijuteru,posto nije ni asocijacija(a to sto nije registrovan kao asocijacija ga izvlaci od krivicne tuzbe i to mi je krivo Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ) a vise nije ni sekcija,sta si ti sad Lakicu ko si ti sad,jel znas Question hajde da vidim sta ces sad da izmislis kad je sve izaslo na videlo Shocked Shocked Shocked Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

p.s. Joooojjj sad sam tek video sto onaj na kraju pozdravlja RULJU Shocked Shocked Shocked Shocked hehehehehehe kakvi su to zapravo kraljevi Laughing Laughing Laughing Laughing Fedoru porucujem da pozdravi Fedoru (imam i za njih isto lepih stvari da postavim kao sto je i Sandra postavila,da ne bude da samo pricam) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Pridružio: 08 Dec 2008

PorukaPoslao: Sre Jan 06, 2010 3:55 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pozdravljam današnji sastanak Mijata sa predsednikom KSS Vojvodine Sinišom Sančaninom Exclamation

Ja sam lepo rekao da će ''pandorina AB kutija Srbije'' kada tad da se otvori, a naravno i sa time sve što će iz nje sa jedne strane konačno isplivati na površinu sve prljavštinu, SVE NEISTINE i LAŽI i prevare isključivo zarad materijalne koristi kojima se se neki dugo bavili, ali zato sa druge strane stići će ih zaslužena PRAVDA koju su ti isti pojedinci veoma ljubomorno , lukavo , slatkorečivo i perfidno do sada izbegavali:!: Exclamation Exclamation

Neće u skoroj budućnosti samo KSS Vojvodine u neverici reagovati i ograđivati se na sve malverzacije i laži u koje ih je u raznim izjavama upetljavao dotični , biće tu još mnogih kinoliških organizacija i AB associjacija koje će iz moralne dužnosti , sve pravne ali i dužnosti zaštite identiteta pasmine i AB rase , morati da reaguju i da učine šta se mora učiniti kada se bude sve obelodanilo, jel ja jako dobro znam da je s, obzorom na sve informacije i dokumentaciju koja postoji, poput primera koju je iznela Dantea(Sandra) ovo je samo vrh ledenog brega koji je počeo konačno da se topi Exclamation
To je jako dobro, jer je to upravo put kojim će se svako ko je do sada radio poput Aleksandara Lakića biti konačno uklonjen za sva vremena iz sveta kinologije, a ono najbitnije iz sveta pasmine American Bulldog'a jel mu tu zaista nije nikada ni bilo mesto s obzirom koliko je već dugo unazađivao rasu AB ne samo u Srbiji, već u celom regionu:!: Exclamation Exclamation
Ako ABANS radi i registrovan je kao associjacija, naravno da je normalna stvar što KSS Vojvodine ima nameru da možda podigne i krivične tužbe, jel je u pitanju kršenje zakona u smislu prevara građana i građanki sa izdavanjem falcifikovanih rodovnika, pošto je na njima skeniran i ubačen logo KDNS, jel je krajnji cilj uvek bio materijana korist. Ako je zaista javno govorio da trećinu novca od članarine daje upravo KKS Vojvodine, a koliko čujem posle današnjeg sastanka da je to laž i još jedna od neistina, naravno da ukoliko se sve dokaže KSS Vojvodine ima pravo da mu retroaktivno naplati sve dosadašnje trećine koje nije dobila, a u javnosti je pričao da jeste Exclamation
Dobro je ipak počela ova 2010 godina za dobrobit, prosperitet i budućnost rase AB u Srbiji i regionu.. Wink Exclamation

Eh sada Mijate.....Fedor...Fedora...cccccc.... Laughing Laughing Laughing , biće to veoma zanimljiva priča... Mr. Green Mr. Green Exclamation
Nazad na vrh
Mao's Snow Kingdom
Site Admin

Pridružio: 29 Dec 2007

PorukaPoslao: Sre Jan 06, 2010 4:27 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

....sta drugo covek moze da kaze na sve ovo..., to da je ovaj 100% prevarant je odavno jasno, da se sluzi neistinama ( da se ne izrazim grublje ne iz postovanja prema tom prevarantu vec zbog clanova foruma) to je odavno isto tako jasno...da ima neki svoj film u glavi i da je u tom filmu on glavni glumac meni je odavno bilo jasno , samo nisam znao da je film triler... Laughing Laughing
Nazad na vrh
Mao's Snow Kingdom
Site Admin

PorukaPoslao: Sre Jan 06, 2010 4:41 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

.. Laughing kao sto davno rekoh , sam sebi pise i sam sebi odgovara... Laughing Laughing Rolling Eyes
Nazad na vrh
ABULL

Pridružio: 08 Dec 2008

PorukaPoslao: Pon Mar 01, 2010 5:14 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Adzo ::

Želim da postavim ovu sliku, da stoji kao očit primer kakvih je sve prevara bilo unazad godinama na ovim prostorima, pošto je ovakav bandog iz Srbije prodat u Makedoniju kao American Bulldog !!! Shocked Shocked Shocked
Nazad na vrh
scotts

Pridružio: 28 Mar 2010

PorukaPoslao: Sre Mar 31, 2010 4:08 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Svakome ko se imalo razumi u američke buldoge je jasno da ovo nije buldog, ali u svakom slučaju lijep pas i ovako na prvi pogled bi se reklo da je snažan.
Kakva sam ja škarta vidio da se prodaje pod buldoge, ovaj je za klasnu iznad svih njih.
Nazad na vrh
Mao's Snow Kingdom
Site Admin

PorukaPoslao: Čet Apr 01, 2010 6:59 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

slazem se , pas izgleda mocno imislim da bi bio dobar nekom daljem programu stvaranja bandoga, treba samo saznati od koje je dve rase on nastao Smile
Nazad na vrh
scotts

PorukaPoslao: Čet Apr 01, 2010 1:56 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Trebao si saznati, mislim da bi se moglo naći ljudi, posebno na BK koji bi bili spremni platit tu informaciju. Laughing
Nazad na vrh
Mao's Snow Kingdom
Site Admin

PorukaPoslao: Pet Apr 02, 2010 2:06 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

znam na koje mislis, ja izuzetno cenim njihov rad i trud potom pitanju...
Nazad na vrh
scotts

PorukaPoslao: Pet Apr 02, 2010 5:56 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Mao's Snow Kingdom ::
znam na koje mislis, ja izuzetno cenim njihov rad i trud potom pitanju...

Zato i kažem, tamo je još jedino tema bandog koja se koliko toliko drži. Vidi sa da svaki od njih ima neke svoje zamisli, ali svi su znalci koji vole radne pse i to se mora poštovati.
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    American Bulldog Klub Beograd forum -> AB Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu